Često postavljena pitanja


Po čemu se ističete i razlikujete od ostalih tvrtki za optimizaciju internetskih stranica?

Ostale tvrtke rade po zadanim obrascima i slijepo ponavljaju radnje, koje troše vaše dragocjeno vrijeme, a nemaju nikakvih utjecaja na vaš poredak na tražilicama. Mi smo izvrsni u otkrivanju elemenata kojima postižemo znatne razlike u vašem pozicioniranju – brže i učinkovitije od ostalih.

Koliki mjesečni proračun mi je potreban?

Naš najpopularniji program za male i srednje tvrtke jeste “Standardni SEO paket“, te za velike tvrtke i korporacije “Korporacijski SEO paket“. Ne naplaćujemo naknade za postavljanje i ne radimo na osnovi plaćanja unaprijed, što znači da nećete biti “zarobljeni” dugoročnim ugovorom na određeno vrijeme.

Možete li mi obećati prvu poziciju?

Prema Google smjernicama nitko ne može dati to obećanje. SEO tvrtke koje obećavaju prve pozicije direktno krše Google smjernice sigurne optimizacije.

Koliko linkova ćete izgraditi za mene?

Puno je SEO agencija koje su izgradile svoje poslovanje na garanciji određenog broja linkova svaki mjesec. Sa konstantnim promjenama u algoritmima tražilica, puno se toga promijenilo. Sada se gleda kvaliteta linkova, umjesto kvantitete. Mi ne kupujemo linkove od sumnjivih prodavatelja, umjesto toda izgrađujemo organske linkove koji donose više vrijednosti u očima Googla.

Koliko ključnih riječi mogu predložiti?

Dozvoljavamo neograničen broj ciljanih ključnih riječi. Također, postoji mogućnost da se vaš SEO proračun dijeli na različite iznose za svaku pojedinu frazu ili ključnu riječ. Naši programi su vrlo fleksibilni i prilagodljivi. To znači da ključne riječi i proračun možete mijenjati na mjesečnoj bazi.

Što Vas čini ekspertima?

Naši SEO eksperti rade u SEO području od 2001 godine i vodeći su u primjenjivanju novih standarda u poslu. SEO kampanje koje mi osmišljavamo su napredne i u koraku sa trenutnim smjernicama sigurne SEO optimizacije. Isto vrijedi za sve SEO pakete i budžete naših klijenata.

Koliko će vremena zahtijevati poboljšanje mog pozicioniranja?

Ovo je teško pitanje za svaku legitimnu SEO tvrtku. A ovisi o tipu Vašeg poslovanja, prethodnim SEO aktivnostima te koliko je dugo Vaša stranica aktivna na internetu. Prije dostizanja željenih rezultata može proći 3, 6 ili čak 12 mjeseci. Ali, potrebno je napomenuti, kako se napredak u većini slučajeva vidi već nakon prvog mjeseca SEO kampanje.

Tko će biti zadužen za optimizaciju moje Internet stranice?

Tvrtka Internet marketing d.o.o. cijeni personaliziranu uslugu. Zbog toga ćete uglavnom komunicirati sa menadžerom, koji je osobno odgovoran za vaš projekt i pozicioniranje vaše stranice na tražilicama. Ovisno o veličini projekta, na pojedinom projektu može raditi i nekoliko ljudi. Na većini projekata uglavnom radi minimalno tri osobe. Naš direktor Josip Ivanović osobno je angažiran na svim projektima SEO optimizacije.

Koliko dugo se bavite optimizacijom internetskih stranica?

Josip Ivanović sudjeluje u savjetovanju na području SEO optimizacije od 2001. godine.

Koja je tajna vašeg uspjeha?

Nema tajne. Njegujemo transparentnost. Sva saznanja i aktivnosti oko pozicioniranja prenosimo jednostavnim i jasnim izvještajima, koji su dostupni našim klijentima 24 sata na dan. Internet marketing d.o.o. tim koristi se učinkovitom link building tehnikom i radi po načelu najboljih optimizacijskih praksi. Kada govorimo o link buildingu vrlo smo selektivni i preferiramo istraživanje više mogućnosti prije nego što ostvarimo kontakt. Dobre rezultate postižemo ravnotežom kreativnosti i napornog rada.

croimarketing
**
**
CroInternetMarketing