Politika privatnosti


Internet marketing d.o.o. skupa sa upravom i djelatnicima uzima privatnost svakog posjetitelja naših web stranica ozbiljno i sa posebnom pozornošću, te u skladu sa GDPR regulativom.
Podaci naših posjetitelja se prikupljaju na dva načina:

Podaci prikupljeni putem Google analytics alata

Prikupljanje podataka putem Google analytics alata se odvija preko:

Podaci prikupljeni ovim putem se ne mogu identificirati sa Vama kao osobom, budući se niti jedan podatak koji bi mogao dovesti do toga ne čuva (IP, email (ukoliko ste ulogirani u svoj Google račun)). Google analytics prikuplja slijedeće podatke:

Podaci koje Google analytics prikuplja se koriste za poboljšanje korisničkog iskustva naših posjetitelja, te će biti korišteni jedino od strane tvrtke Internet marketing d.o.o.

Podaci prikupljeni putem Google analytics alata se neće nikada dijeliti sa drugim tvrtkama niti pojednicima. Niti će biti korišteni u marketinške svrhe.

Podaci posjetitelja u Google analytics alatu se čuvaju 26 mjeseci.

Korištenje i analiza Google analytics podataka će imati pozitivan učinak za Vas kao posjetitelja, budući da ćemo na osnovu ovih podataka naše web stranice učiniti ataktivnijima, sa sadržajem koji će biti zanimljiviji, te lakše dostupan na Google tražilici.

Podaci koje prikuplja Google analytics alat se čuvaju na sigurnim serverima kojima upravlja tvrtka Google inc. te su zaštićeni brojnim sigurnosnim mjerama.

Podaci prikupljeni putem kontakt formi

Na našim web stranicama postoji nekoliko kontakt formi, putem kojih Vi kao posjetitelj ostvarujete kontakt sa nama, podaci koje nam šaljete su dobrovoljno dati, te se neće koristiti u marketinške svrhe niti će biti dijeljenji sa trećom stranom.

Kroz nekoliko kontakt formi na našim web stranicama prikupljamo slijedeće podatke:

Podaci koje ovim putem prikupljamo će se koristiti za povratni kontakt prema Vama, sa svrhom odgovora na upit koji ste nam poslali (npr. besplatna analiza web stranice, ili slanje ponude za suradnjom).

Podaci koje ste nam poslali putem kontakt formi se čuvaju 24 mjeseca od dana slanja podatka, a na Vaš zahtjev moguće je i ranije brisanje iz naše baze. Za to molimo da nas kontaktirate.

Podaci prikupljeni putem kontakt formi se čuvaju na našem email serveru, te su zaštićeni sigurnosnim mjerama koje su trenutno dostupna na našem hostingu.

croimarketing
**
**
CroInternetMarketing