Postupak rada


Ključni strateški put za optimalne SEO rezultate prvenstveno podrazumijeva razumijevanje Vašeg poslovanja i Vaših ciljeva.

Naše je mišljenje, kako svakom klijentu treba pristupiti na drugačiji način te razmotriti najbolje rješenje za Vaše potrebe. Bilo da trebate detaljnu online marketing strategiju, tehničku provjeru, kampanju izgradnje autoriteta, konzultaciju ili samo imate pitanje za nas, mi ćemo biti zadovoljni, znajući da je naš savjet pomogao Vama i Vašem poslovanju.

 

postupak rada

U većini slučajeva, učinkovito SEO rješenje započinje detaljnom strategijom. Ovaj korak će nas upoznati sa Vašim trenutnim performansama, Vašom konkurencijom te će pomoći kreiranju kreativnog i realističnog rješenja, koje će Vas dovesti do ispunjenja ciljeva. Dobivanje jasnog analitičkog uvida Vašeg online prisustva uključuje analizu ključnih riječi, tehničke aspekte elemenata Vaše stranice, strategiju sadržaja i određeni broj spoljašnjih čimbenika, uključujući društvene mreže.

Internet marketing d.o.o. zna kako veliki potencijal za povećanje prometa, pozicioniranja i angažiranosti korisnika leži u jedinstvenoj digitalnoj strategiji, kao dijelu sigurnog dugoročnog rješenja. Ove strategije često uključuju, ali nisu ograničene, na sljedeće:

Strategija

Tehnički dio

Analiza elemenata stranice (on-site optimizacija):

Analiza elemenata izvan stranice (off-site optimizacija):

Rad i održavanje na mjesečnoj bazi

Cijena kampanje

Svako poslovanje i posao su drugačiji kao što i stupnjevi konkurencije variraju za različite industrije. Iz tog razloga naša su rješenja izrađena po prilagodljivom modelu. Cijena je kreirana direktno iz početne strategije, koja uključuje istraživanje ključnih riječi i analizu konkurencije, a izražava količinu resursa i rada potrebnih za postizanje i održavanje vršnih rezultata Vaših internetskih stranica na tražilicama.

Internet marketing d.o.o. uvijek želi Vašem poslu donijeti odlične rezultate u tražilicama te uvijek garantiramo realno i transparentno dugoročno rješenje. Pogledajte često postavljanja pitanja na našoj stranici ili nas nazovite na 095 44 23 444.

croimarketing
**
**
CroInternetMarketing